South Beach Park

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Friday, December 18, 2009

Oatmeal and Raisins Cokies, from scratch.

For those interested here are the recipes. 
about 50 cookies


2 Sticks of butter
1 cup firmly press brown sugar
1/2 cup granulated sugar



Heat the oven to 350•F
Beat butter and sugar until creamy



2 eggs
1 teaspoon of vanilla extract

Add eggs and vanilla; beat well




1 1/2 cups of all purpose flour, sifted
1 teaspoon of baking soda
1 teaspoon of cinnamon
1/2 teaspoon of salt

3 cups of uncooked oatmeal
1 cup of raisins


Add combined flour, baking soda, cinnamon and salt and beat well
Stir in oats and raisins; mix well




Drop by rounded tablespoon onto un-greased cookie sheet. You can I waxed paper.

Bake 10 to 12 minutes or until golden brown


Cool one minute in the cookie sheet; remove to wire rack

Enjoy!





Heat the oven to 350•F
Beat butter and sugar until creamy
Add eggs and vanilla; beat well
Add combined flour, baking soda, cinnamon and salt and beat well
stir in oats and raisins; mix well
Drop by rounded tablespoon onto un-greased cookie sheet. You can I waxed paper.
Bake 10 to 12 minutes or until golden brown
Cool one minute in the cookie sheet; remove to wire rack

Ahora en español
Galletas caseras de avena y pasas



Para aquellos interesados en la receta en español



2 barras de mantequilla
1 taza compactada de azucar morena
1/2 taza de azúcar blanca




2 huevos
1 cucharadita de extracto de vainilla

1 1/2 taza de harina cernida
1 cucharadita de soda
1 cucharadita de canela molida
1/2 cucharadita de sal

3 tazas de avena cruda
1 taza de pasas

Pre-caliente el horno a 350•F
Bata la mantequilla con el azúcar hasta que este cremosa
Añada los huevos uno a uno y la vainilla; mezcle bien
Añada la mezcla de la harina, la soda, la saly la canela; mezcle bien
Finalmente añada la avena y las pasas y mezcle bien

Coloque en la bandeja de hornear sobre una hoja de papel encerado
hornee por 10-12 minutos o hasta que esten doraditas
Enfríe por un minuto, despegue las galletas y dejelas enfríar en una rejilla

Disfrute!




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